Stay. Live. Call it home.

Welkom bij GARE 55

Verblijf, lees, ontspan, slaap, werk, vergader, onderneem en leef in een oud stationsgebouw met een hippe invulling. Doe zoals thuis: deel wat je wil in de gemeenschappelijke ruimtes of trek je in alle rust terug op je kamer.

GARE 55 is een duurzaam verblijf in full colour voor expats, bedrijven en groepen in de haven van Gent, dicht bij die van Antwerpen en Zeebrugge, en op fietsafstand van het idyllische Assenede en het krekengebied.

Nu en dan, alleen overdag, dendert er een trage trein voorbij waar je niet wordt door gestoord.

Geniet van het terras en de tuin welke volledig veilig omheind is.

De perfecte thuisbasis

GARE 55 is een thuisbasis weg van huis.

In de knap ingerichte gemeenschappelijke ruimte (met tuin) is meer dan genoeg plaats om te socializen, of juist om een stil hoekje op te zoeken en nog wat te werken. Of tv te kijken, te koken, te eten, te lezen.

In de stijlvolle kamers heb je alle comfort, inclusief een eigen kitchenette en badkamer. Maar het echte verschil zit in de details: in de fantastische bedden, in spots op de juiste plaatsen, in de laadpalen (wagens) en laadpunten (e-bikes), in de zonne-energie, in onze samenwerking met luxueuze (handzepen en lotions van Atelier Rebul), duurzame en vaak lokale leveranciers, en in het verrassende uitzicht op de tuin en de oude spoorweg.

Boek nu

Vergader. Werk. Zoals jij wil.

Een klassieke meeting, een freewheelende brainstorm, een inspirerende presentatie, een kruisbestuivende co-working sessie, een workshop in de keuken: kies zelf maar hoe jij wil werken in onze flexibele ruimte.

Reserveer je meeting

Eten & drinken

Koffie is belangrijk. Koffie is warmte en liefde in een kopje. En dus is die altijd gratis voor onze gasten. Verder zorgen wij voor een heerlijk, eerlijk en lokaal ontbijt. Voor de rest kies je zelf. Je kunt iets klaarmaken in de grote keuken, of iets bestellen, en natuurlijk kennen wij ook de lekkerste adresjes om uit te gaan eten.

Meer eten & drinken
Titel

Titel

Tekst

Duurzaam logeren

Op deze plek kun je op beide oren slapen, ze is zo vriendelijk mogelijk voor de planeet en de mensen. Het Green Key Label is in aanvraag, dat is een internationaal kwaliteitslabel dat duurzaam reizen, vergaderen en onspannen in de verf zet.