over ons

Over ons

Stefaan, Nathalie en team maken er een erezaak van om ook van zakelijke verblijven een unieke belevenis te maken. Groepen ontvangen ze met open armen wanneer alle zakenmensen terug naar huis zijn.

De twee ondernemende geesten voelen zich als een vis in het water in de bedrijfswereld. Tijdens business trips kwamen ze vaak terecht in muffe, typische logies. Af en toe was er een plek die het anders aanpakte. En dat bleef bij.

Misschien? Ooit? Zou het iets voor hen zijn?

https://www.belgiantrain.be/nl/3rd-party-services/3rd-party-sales/immo/testimonials/ertvelde

 

Stefaan

heeft sinds zijn twaalfde een bijzondere hobby. In die periode kocht zijn vader een uitgeleefd rijhuisje in Brugge, klaar voor een grondige facelift. Samen met zijn twee zonen ging hij aan de slag. Elk vrij moment waren ze aan het werk.

Later volgde voor Stefaan meer van dat. Was hij klaar met het ene uitdagende project, dan had hij het volgende al in het vizier.

Nathalie

heeft een financiële achtergrond en schrijft op dit moment mee aan het verhaal van een interieurbedrijf.

In GARE 55 komen de ervaring, passie en ondernemingszin van zowel Stefaan als Nathalie samen. Ze zochten een project samen. Het mocht iets in de buurt zijn, waar ze zich thuis voelen. Het oude station van Rieme/Ertvelde was een unieke en geweldig gelegen kans.